Last of Us

Bir cok dedikodu, elestiriler , oyuncu secimleri derken Last of Us geldi.Oyun muhtesemdi umarim dizi en az oyun kadar basarili olur.Oyunun orijinal yazarı ve yaratıcı yönetmeni Neil Druckmann ile Chernobyl dizisinden tanıdığımız Craig Mazin dizinin ortak yapımcıları.

YouTube player

The Mandalorian (3. Sezon)

Artik Star Wars evreninden koptugum bir anda ortaya cikmisti bu dizi. Butun önyargilarimi birakip izlemistim.Muhtesem 2 sezondan sonra artik 3. sezonun zamani gelmisti.İki yıllık bir aranın ardından bu yeni sezonda, Din Djarin’in bağışlanma arayışını, Mandalore’a geri dönüş yolculuğunu ve Bo-Katan Kryze ile yüzleşmesini izleyeceğiz.

YouTube player

Secret Invasion

Cizgi romanlarda bu hikaye benim cok da ilgimi cekmemisti ama şekil değiştiren uzaylıların Dünya’yı işgal edişini izleyeceğiz.Fragman guzel goukuyor neden olmasin

YouTube player

Loki (2. Sezon)

Loki ve zaman cizelgesi . Loki zaman çizgisini düzeltebilecek mi bakalım?

YouTube player

Gen V

The Boys evreninden . aclik oyunlari tarzi kahraman dizisi.The boy guzeldi .Gen V bizi sasirtabilir.Dizi, “Genç Supe’lar, Vought International tarafından yönetilen Godolkin Üniversitesi Suçla Mücadele Okulu’nda, Açlık Oyunları tarzı mücadelelerde test ediliyor” açıklaması ile tanıtılıyor

YouTube player

Ahsoka

Ah Ahsoka vah Ahsoka . Star wars evrenine sonradan dahil edilmis en sevilen karakter olan Ashokanin dizisini , cok buyuk bir heyecanla bekliyorum.

YouTube player

Resident Alien (3. Sezon)

Seveni cok sevdi.Basta ben, 3. sezon gelsin artik.Seviyorum ben bu cilgin uzayliyi

YouTube player

Severance (2. Sezon)

Hani hep soylenir ya,özel yasaminizi is yasaminizi ayirin.Evet bu dizi tam olarak oyle.

YouTube player

Fallout

Dizi ile ilgili net bilgiler ne yazik ki yok.Oyun serisinde 1950’ler tarzı kıyamet sonrası bir atmosferde, oyuncunun büyük ölçüde kendi yolunu belirlediği devasa bir açık dünyada geçiyor.Sadece kaynaga sadik kalip bu diziyi yapsalar olay olur.Bekliyoruz..Umarim 2024e ertelenmez.

YouTube player

Black Mirror (6. Sezon)

Yeni sezonla ilgili neredeyse hic bilgi yok.Ama artik kult oldu,bekliyorum.

YouTube player

Foundation (2. Sezon)

Ilk sezon kesinlikle bekleneni veremedi.Ama bir umuttur bekliyorum.

YouTube player

The Three-Body Problem

Dizi, dünyayı işgal etme komplosu için sanal gerçeklik oyunu kullanan bir uzaylı medeniyetini ve bu planı boşa çıkarmak için mücadele eden insanların çatışmasını işleyecek.

YouTube player

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.